Team

Inne Hillaert

Inne behaalde in juni 2021 haar master in revalidatiewetenschappen en kinesitherapie in de richting musculoskeletale, optie sport.  Zij ging vervolgens meteen heel gedreven en gepassioneerd aan de slag in onze praktijk.

Inne heeft altijd een uitgesproken interesse gehad voor bewegen en sport en heeft in het verleden dan ook heel wat ervaring opgedaan in het begeleiden van jongeren als monitor in diverse sportkampen. Ook recreatief is zij vaak bezig met sporten zoals lopen, fietsen en tennis.

Inne vindt zeer veel voldoening in het begeleiden van mensen bij hun herstel en revalidatie en om mensen aan het bewegen te zetten.  Zij laat zich hierbij dan ook niet gemakkelijk afschrikken door een nieuwe uitdaging.

Met veel enthousiasme neemt Inne in onze praktijk ook mee de taak op zich om mensen te stimuleren tot bewegen, tot het opbouwen van een betere conditie en tot het onderhouden van een goede basisconditie in onze “2 be fit” lessen.

Onze praktijkvisie om via beweging te streven naar een goede algemene fysieke en mentale gezondheid is ook Inne op het lijf geschreven.


Inne Hillaert


Bel

016/84 33 44


E-mail

info@kinetremelo.be