Sportkinesitherapie

De sportkine is enerzijds gespecialiseerd in het behandelen van sportletsels en anderzijds in de preventie ervan

De sportkine is enerzijds gespecialiseerd in het behandelen van sportletsels en anderzijds in de preventie ervan. Typische voorbeelden van sportletsels zijn enkelverstuikingen, spierletsels (scheur, verrekking of contractuur), peesletsels of tendinopathieën (tendinitis, tendinose, tendinopathie, enthesitis, bursitis, tenniselleboog, achillespeesklachten…) voorste kruisbandletsels, meniscusletsels, schouderklachten, patellofemorale pijn.

Bij sportkine hebben we vooral aandacht voor het sportspecifieke karakter van de revalidatie. We streven naar het stimuleren en begeleiden van zowel recreatieve als competitieve sporters bij hun genezingsproces. Wij helpen je om terug rustig op te bouwen naar eventuele competitie en geven je aangepast trainingsadvies en sportspecifieke oefeningen. We begeleiden je ook bij de verdere sporthervatting en leggen je uit waarop je dient te letten om verdere recidieven te vermijden.

Daarnaast kan je bij je bij ons ook terecht voor het aanleggen van een gewone stabiliserende tape of een kinesiotape.

Maak een afspraak

U kan telefonisch een afspraak maken of ons contacteren via mail of onderstaand contactformulier. Wij contacteren u dan zo spoedig mogelijk voor een eerste afspraak.

Gelieve steeds minstens 24u op voorhand te verwittigen indien uw afspraak niet kan doorgaan.

Maak een afspraak


Maandag – Vrijdag: op afspraak

Zaterdag en zondag: Gesloten016/84 33 44

info@kinetremelo.beKruisstraat 25A

3120 Tremelo